Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 12 ΜΙΣΘΩΝ

Δημοσιεύουμε απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου, με την οποία δικαιώνεται συνάδερφος όσον αφορά τους 12 μισθούς


Κάντε κλικ εδώ

Ευχαριστούμε τον συν.Μπαζαλίδη Γιάννη για τη βοήθειά του και τον ανώνυμο αναγνώστη που έδωσε τον αριθμό της απόφασης

5 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που αναρτήθηκε η απόφαση. Έγινε μία καλή αρχή για να δικαιωθούν και οι υπόλοιποι . Πρόσφατα κατέθεσα και άλλη αίτηση ανάκλησης ενώπιον του Ι Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου για άλλον πρώην υπάλληλο ΟΣΕ και ελπίζω σε όμοια θετική κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά απο αυτό πιστεύω οτι θα δικαιωθούμε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο blog και σε όσους συνέβαλαν στο να δημοσιευθεί αυτη η απόφαση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ 1/4/2014 ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ? ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΑΓΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ. ΟΛΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ME THN ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑΜΟΥ ΥΠΕΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΞΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

      Διαγραφή
  4. Για να κανεις αίτηση για την αποζημίωση χρειάζεται η απόφαση της κανονικής σύνταξης . Η Τραινοσε την δίνει και με την προσωρινή . Ρώτησε τον φορέα που ήσουν αν μπορεις να κανεις αίτηση με την προσωρινή αλλα να ξερεις κανονικά χρειάζεται να έχεις την απόφαση της κανονικής σύνταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή