Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/2/15  ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ 9ου ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΟΣΕ, ΚΑΡΟΛΟΥ 1
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ( ΒΑΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ), ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
 
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Απο το blog symesi.gr

4 σχόλια:

  1. Συν/φοι γειά σας. Δεν ξέρουμε ποιός προκαλί αυτην την συγκέντρωση, αλλα σίγουρη είναι μια καλή κίνηση. Καλό είναι να ενημερωθούν όλοι, όσο κ αν ενδιαφέρονται για επιστροφή ή όχι. Απο την Λάρισα που είμαστε ενδιαφερόμενοι 7-8 συν/φοι για επιστροφή στην ΤΡΕΝΟΣΕ, θα συμμετάσχη κάποιος, κ θα μας μεταφέρει ότι ειπωθεί εκεί. Πρέπει όχι μόνο να διερευνηθούν το πόσοι ενδιαφέρονται για επιστροφή, αλλά κ με ποιές συνθήκες ακόμα. ΚΑΛΗ ΣΘΝΑΝΤΗΣΗ κ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, κ εύχομαι να ειπωθούν πράματα σωστά κ ουσιώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προφανως προηγουνται οι υποχρεωτικα μεταταγμενοι για επιστροφη, αποκατασταση και κυριως δικαιωση. (Σωτ.Παπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωτ.Παπ. είμαι ο Αρ.Χα.και έκανα αίτηση για μετάταξη επειδή ο νόμος 3891/2010 ανέφερε ρητά ότι οι παλαιότεροι και άρα αυτοί που στην εταιρεία κοστίζουν περισσότερο θα μεταταχθουν και καθώς είχα πανελλαδικά την 67η θέση στον κλάδο προσωπικού αμαξ.έφυγα.Ερώτηση είμαι υποχρεωτικά η εθελοντικά μεταταγμένος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Αργύρη, μετάνιωσες; Θυμάμαι όταν κάνατε τις αιτήσεις οικοιοθελούς μεταφορας, που προσπαθούσατε να πείσετε κι εμας που δεν κάναμε. Εμενα με έδιωξαν υποχρεωτικά (71η θέση). Αν εσένα σε επαναφέρει, εμένα ομως θα με αποκαταστήσει. Τοσο απλά. Να είσαι καλά και σε ολα κατάληξη -δοι, φίλε. Σωτ.Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή