Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 30 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ--NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4313/Αρ.φύλλου 261

                                                                  Άρθρο 88
                                         Ρυθμίσεις θεμάτων ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

 Με κοινή απόφαση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού δύνανται, κατά παρέκκλιση από οποιαδήποτε γενική ή ειδική διάταξη, να αποσπώνται προσωρινά στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μέχρι τριάντα (30) υπάλληλοι με ειδικά προσόντα ή εμπειρία, ως προσωπικό έλξης και αμαξοστοιχιών από οποιαδήποτε υπηρεσία του δημόσιου τομέα ή Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Ν.Π.Δ.Δ. Η διάρκεια της απόσπασης δύναται να ορίζεται μέχρι την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και ο χρόνος αυτής λογίζεται, για κάθε συνέπεια, ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας του αποσπώμενου στη θέση που οργανικά κατέχει. Η μισθοδοσία των αποσπωμένων, τα πάσης φύσεως επιδόματα και οι εργοδοτικές εισφορές προς τα αντίστοιχα ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης βαρύνουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Αυτό που φαίνεται από μια πρώτη ματιά, η τροποποίηση αναφέρει απόσπαση υπαλλήλων από ΝΠΔΔ κ ΝΠΙΔ, κι όχι αποκλειστικά από μεταταγμένους σιδ/κούς αρκεί να έχουν τα ειδικά προσόντα για προσωπικό ελξης και κίνησης.
Μένει να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σε διευκρινιστική εγκύκλιο που ενδεχομένως δημοσιευθεί, όταν σταματήσουν οι αρμόδιοι να ασχολούνται με την εκλογή προέδρου κι ενδεχομένως τις επερχόμενες εκλογές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου