Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑΥΤΕΚΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΜΑΞ/ΧΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧ/ΓΩΝ.



  Οσοι ανήκαμε στις παραπάνω ειδικότητες είχαμε κράτηση απο τις αποδοχές μας για το ΤΑΥΤΕΚΩ-ΠΡΟΝΟΙΑ(εφ' 'απαξ αποζημίωση) ποσοστό 6,80%,έναντι άλλων ειδικοτήτων που είχαν μικρότερο.
  Μετά την μετάταξη μας και κατόπιν γραπτού ερωτήματος μας στο ΤΑΥΤΕΚΩ διαπιστώσαμε πώς σύμφωνα με τις διατάξεις του ταμείου μας αυτή η κράτηση δεν είχε πλέον καμιά ανταποδο-τικότητα,επειδή με την μετάταξή μας έχουμε αλλάξει και ειδικότητες.
  Το ερώτημα το υποβάλαμε στις 23/7/2014 και με τις πρέπουσες ενέργειες το ποσοστό αυτό είναι τώρα 5,20% όπως στούς υπόλοιπους κλάδους που ανήκουν στο ταμείο ασφαλισής μας.
  Ο φορέας του Υπουργ. Πολιτισμού όπου ανήκω και έκανα τις παραπάνω διαδικασίες,θα τακτοποιήσει μέσω του Λογιστηρίου του την επιστροφή των αναδρομικών χρημάτων που δικαιού-μασθε.
   ΠΡΟΣΟΧΗ : αυτή η απόδοση θα γίνει μόνον για όσους είναι έν ενεργεία τώρα,στο Υπ.Πολιτισμού.
Οι συνταξιούχοι συνάδελφοι των παραπάνω κατηγοριών που είχαν μεταταχθεί στο Υπουργ.Πολιτισμού θα πρέπει να απευθυνθούν οι ίδιοι στο ΤΑΥΤΕΚΩ με προσωπικό τους αίτημα. 
  
Οι υπόλοιποι συνάδελφοι μεταταγμένοι σε άλλους φορείς(με τις παραπάνω ειδικότητες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) να τα ελέγξουν.
 
Από symesi.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου