Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνάδελφοι, μετά από ενημέρωση του δικηγόρου, τηνΤετάρτη 17/09/2014 θα εκδικαστεί η αγωγή σχετικά με την υπόθεση της προσωπικής διαφοράς. Αφορά τα 83 άτομα που έχουν μεταταχθεί σε θέσεις του Υπουργείου Υγείας και για να δείτε τον πίνακα πιέστε εδώ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΓΩΓΗΣ 17/09/2014.
Για να γίνει η εκδίκαση πρέπει να καταβληθεί το απαιτούμενο παράβολο εκδίκασης στο δικαστήριο. Το ποσό επιβαρύνει όσους συμμετέχουν στην αγωγή, γι’ αυτό πρέπει όσα άτομα δουν το όνομά τους στη λίστα να καταθέσουν 10 €στον υπ’ αριθμό 225/954100-48 λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, μέχρι την Τρίτη 16/09/2014, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους στο γραμμάτιο κατάθεσης ώστε να καταχωρηθεί.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Αυτή η οικονομική καταβολή δεν αφορά μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Αντίστοιχη καταβολή θα γίνει και από τα υπόλοιπα άτομα όταν θα έρθει η ώρα να εκδικαστεί η αγωγή τους. Να διευκρινίσουμε ότι αυτό συμβαίνει επειδή ο αριθμός των δικαστικών συνεδριάσεων που απαιτούνται για την κάθε αγωγή δεν είναι γνωστός, καθώς και επειδή το ποσό του παράβολου αυτού συχνά μεταβάλλεται και δεν είναι καθορισμένο εξ αρχής. Γι’ αυτό επειδή και εμείς δεν ήμασταν ενήμεροι ώστε να σας ειδοποιήσουμε, από δω και στο εξής ζητήσαμε από τον δικηγόρο να μας ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη ή μεταβολή θα υπάρξει στο μέλλον, έτσι ώστε να ειδοποιούμαστε όλοι μας έγκαιρα.
Για τυχόν ερωτήσεις, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6973174176 ή 6973328590.
Ευχαριστούμε πολύ.


Από το blog symesi.gr

8 σχόλια:

  1. Η σελιδα 2 με τα ονοματα δεν εμφανιζεται. Γιαννη κανε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ 10€ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ (ΠΙΣΤΕΥΩ) και ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ ΠΑΛΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω να τακτοποιηθούν όλοι και να μην γίνει όπως στην πρώτη φάση.
    Μόλις έχουμε νεώτερα από τους συναδέλφους της Αθήνας οι οποίοι χειρίζονται την εν λόγω υπόθεση θα ενημερώσουμε με ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκδικάσθηκε η αγωγή χθες και η απόφαση αναμένεται την άλλη εβδομάδα.
    Μόλις υπάρχει κάποια πληροφόρηση θα αναρτηθεί άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σ' όλους. Αν κάποιος ξέρει κάτι για την απόφαση την εκδίκασης 17/9/2014, ας ενημέρώσει όλους μας. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνάδερφε δεν υπάρχει κάτι νεώτερο μέχρι αυτή τη στιγμή.
    Για όποια εξέλιξη θα ενημερωθείτε άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση αναμένεται το αργότερο μέσα σε ένα εξάμηνο, διάστημα που ακούγεται πιο λογικό από μια εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή