Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΩΡΑΡΙΟ





Καλούνται όλοι οι συνάδερφοι μεταταγμένοι προσωπικού αμαξ/χιών, με τους οποίους έχουμε έρθει σε επαφή μαζί τους τηλεφωνικά και συμφώνησαν
στη συμμετοχή τους στην αγωγή που γίνεται για το ακατάστατο ωράριο, να στείλλουν τα κατωτέρω στοιχεία στο email  vargian@gmail.com, η να επικοινωνήσουν με το συν. Τσιουλάκη Απόστολο στο τηλ. 6977720375
Η συμμετοχή μας ορίστηκε στα 20 ευρώ και 10% στο επιδικασθέν ποσόν αν κερδίσουμε την αγωγή.
Επειδή όπως καταλαβαίνετε έχουμε αναλάβει και πάλι εθελοντικά λίγα άτομα την όλη υπόθεση σε βάρος του προσωπικού μας χρόνου, παρακαλείσθε να βοηθήσετε όσο μπορείτε στέλνοντας τόσο τα στοιχεία όσο και τα 20 ευρώ το συντομότερο δυνατόν.



ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Ο παρακάτω υπογράφων εξουσιοδοτώ το δικηγόρο Θεσσαλονίκης Ζ......Γ........., όπως προβεί στην άσκηση αγωγής κατά της πρώην εργοδότριας εταιρίας μου με την επωνυμία ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ με περιεχόμενο την αξίωση αποζημίωσης ηθικής βλάβης σε βάρος αυτής εξαιτίας της επιβολής «ακατάστατου ωραρίου» εργασίας κατά το χρόνο υπηρεσίας μου σύμφωνα και με τα εξής δεδομένα:

Α/Α
ΟΝΟΜΑ – ΕΠΙΘΕΤΟ- ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΗΜΕΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΜΕΤΑΤΑ-ΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


ΥΣ. Για όσους συνταξιοδοτήθηκαν πριν τις μετατάξεις και μετά το 2008, αντί για ημερομηνία μετάταξης, θα γράψουν την ημερομηνία συνταξιοδότησης.















































2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.
    ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η 20 ΙΟΥΝΙΟΥ.
    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατατέθηκε χθες 20/06/14 η λίστα με τα ονόματα των συναδέρφων που θα συμμετέχουν στην αγωγή για το ακατάστατο ωράριο στο δικηγόρο κ.Γκιπιρίτη Ζήση.
    Συνολικά είναι 117 άτομα κι η αγωγή θα κατατεθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου περίπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή