Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΤΑΧΘΕΝΤΩΝ

Συνάντηση για τις υπηρεσιακές ταυτότητες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΕΝΟΣΕ κ. Φ. Τσαλίδη

Συνάντηση για τις υπηρεσιακές ταυτότητες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΕΝΟΣΕ κ. Φ. Τσαλίδη 
Μετά από αίτημα του Δ.Σ. μας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18/10/2017, συνάντηση αντιπροσωπείας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΕΝΟΣΕ κ. Φίλιππο Τσαλίδη με θέμα τις υπηρεσιακές ταυτότητες.
Οι εκπρόσωποι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» του έθεσαν το θέμα των συναδέλφων, που μετά από 25 και πλέον χρόνια υπηρεσίας στον σιδηρόδρομο, μετατάχθηκαν – διώχθηκαν με τον νόμο 3891/2010 ζητώντας να τους χορηγηθεί υπηρεσιακή ταυτότητα.
Ο κύριος Τσαλίδης έκανε αποδεκτό τι αίτημα μαςμε την προϋπόθεση να έχουν τουλάχιστον 20 χρόνια υπηρεσίας στον σιδηρόδρομο πριν μεταταχτούν καθώς και να δώσει τη σύμφωνη γνώμη της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ). Η αντιπροσωπεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» συναντήθηκε ήδη με το προεδρείο της ΠΟΣ ενημερώνοντας για το θέμα και αναμένεται αύριο η απάντησή του.
Κατά τη συνάντηση, ζητήθηκε και έγινε και αυτό αποδεκτό, να χορηγούνται υπηρεσιακές ταυτότητες  σε όσα παιδιά συναδέλφων συνεχίζουν να σπουδάζουν και μετά από το 24ο έτος της ηλικίας τους και μέχρι τα 26 χρόνια

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους εκπρόσωπους της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», μακάρι να χορηγηθεί υπηρεσιακή ταυτότητα και σε όλους τους συνάδελφους της Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ και του Ο.Σ.Ε που είχαν τουλάχιστον 20 χρόνια υπηρεσίας στον σιδηρόδρομο πριν μεταταχτούν και μετατάχθηκαν – διώχθηκαν με τον νόμο 3891/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή