Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 12 ΜΙΣΘΩΝ

Δημοσιεύουμε απόφαση του Γενικού λογιστηρίου του κράτους, σχετικά με την αποζημίωση των 12 μισθών για τους μεταταγμένους ΟΣΕ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Είναι η απάντηση σε ερώτημα διαφόρων φορέων υποδοχής μεταταγμένων.
Δείτε την απόφαση εδώ


7 σχόλια:

  1. Και τι πρεπει να κανουμε;; να παμε δικαστικα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με κάποιους μεταταγμενους συναδέρφους, αλλά πιστεύω ότι ήταν λόγω κακής εκτίμησης και ερμηνείας της απόφασης από μία υπάλληλο στη γραμματεία της διεύθυνσης οικονομικών. Γίνονται ενέργειες για να διευκρινιστούν τα άρθρα της απόφασης από συναδέλφους που περιμένουν την αποζημίωση και πιστεύουμε οτι θα έχει θετική εξέλιξη. Γεγονός είναι όμως ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο και πιο δύσκολα βγαίνουν οι αποφάσεις, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει καποιο νεοτερο για την αποζημιωση;;;
    Και μια ερωτηση ακομα... ποτε θα καταβληθει το εφαπαξ σ αυτους που εφυγαν Δεκεμβριο του 2014 ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, απ' ότι γνωρίζω η καταβολή της αποζημίωσης (12 μισθοί ) γινεται κανονικά κι ότι προβλήματα παρουσιάσθηκαν ξεπεράστηκαν.Τουλάχιστον στο υπ.πολιτισμού έχουν πληρωθεί ολοι οι μεταταγέντες συνάδερφοι έστω και με λίγη καθυστέρηση, φυσικά αφού βγήκε η απόφαση πλήρους σύνταξης πρώτα.
    Όσον αφορά το εφάπαξ το πρόβλημα ειναι γενικό, έχει ξεμπλοκάρει η διαδικασία με το νέο τρόπο καταβολής του κι αναμένουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα σας !!! Αυτο ισχυει και για τους μεταταγμενους στο ΙΚΑ ??? ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ενα τηλεφωνο επικοινωνιας θα μπορουσα να εχω μαζι σας ;;ευχαριστω πολυ !!!

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή