Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΜΙΣΘΟΥΣ

Καθώς ως είναι φυσικό λόγω συνταξιοδοτήσεων των μεταταγμένων, αλεπάλληλες είναι οι αποφάσεις του ελεγκτικού συνεδρίου όσον αφορά την αποζημίωση για τους 12 μισθούς.
Αυτή τη φορά έχουμε μια αρνητική απόφαση, γεγονός που μας κάνει να πιέσουμε για μια πολιτική απόφαση ώστε να τελειώσει αυτή η αδικία που συντελείται σε βάρος των μεταταγμένων συναδέρφων.
Διαβάστε την απόφαση εδώ

Μια νέα απορριπτική απόφαση για την εν λόγω αποζημίωση από το νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου πριν λίγο καιρό είχαμε θετική έκβαση.
 Διαβάστε την απόφαση εδώ
Ευχαριστούμε το συνάδερφο που μας έστειλλε την απόφαση

11 σχόλια:

  1. Καρμπόν απόφαση με τις προηγούμενες δεν έλαβαν,δεν γνωρίζουν την απόφαση της ανάκλησης που μας δικαιώνει; Τα έχουν κάνει σαλάτα και όλα αυτά στην πλάτη μας.Πιστεύω πως θα δικαιωθούμε μέσω της ανάκλησης που θα κάνουμε για αυτές τις λανθασμένες αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να ενημερώσω το blog “ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ” ότι έχει εκδοθεί επιταγή προς πληρωμή (αφορά την αποζημίωση των 12 μισθών) για μεταταγμένο από τον Ο.Σ.Ε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε το Δεκέμβριο του 2013. Ότι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώσω σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεται μια προσπάθεια για μια συνολική έκδοση αποφάσεων , θετικών θέλω να πιστεύω.
      Για ότι νεώτερο θα ενημερώσουμε.

      Διαγραφή
  3. Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης που έκανα, θέλω να ενημερώσω το blog « ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ » για την θετική απόφαση για την αποζημίωση των 12 μισθών μεταταγμένου σιδηροδρομικού με τον ν. 3891/2010 στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας από το Ε.Π και ο οποίος έχει ήδη λάβει την επιταγή.
    Πρόκειται για το συνάδελφο Καργαδούρη Ιωάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παραπάνω απόφαση εδώ

      https://docs.google.com/file/d/0B-GbhCXBhPSSaFRQSUptb0lVbnM/edit?usp=drive_web

      Διαγραφή
  4. Να ρωτήσω η απόφαση αυτή δεν πέρασε από το Ελεγκτικό Συνέδριο; Γιατί βλέπω μόνο την απόφαση του Γ.Ν.Νικαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς πέρασε από το αρμόδιο οικονομικό τμήμα και δεν το παρέπεμψαν στο ελεγκτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σας απαντήσω επειδή γνωρίζω το θέμα πολύ καλά.
    Βεβαίως η απόφαση πέρασε από την πάρεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης (διαφορετικά δεν εγκρίνεται ένταλμα για πληρωμή) η οποία έγκρινε και υπόγραψε θετικά την απόφαση για την πληρωμή της αποζημίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέα απόφαση που αφορά την αποζημίωση των 12 μισθών για μεταταγμένο από τον Ο.Σ.Ε (συγκεκριμένα από το Μ.Α.Ι) στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με τον ν. 3891/2010. Πρόκειται για το συνάδελφο Βασίλη Λυρή.
    Αυτή τη φορά η απόφαση είναι απορριπτική από την αναπληρώτρια Επίτροπο ΛΕΚΚΑΚΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ.
    Όπως σας έχω ενημερώσει πριν λίγες ημέρες για την αποζημίωση των 12 μισθών του συναδέλφου Ιωάννη Καργαδούρη υπογράφτηκε ένταλμα για πληρωμή χωρίς κανένα πρόβλημα. Μεταταγμένος κι αυτός με τον ίδιο νόμο 3891/2010 και την ίδια ημερομηνία 01/06/2011 από τον Ο.Σ.Ε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπως και ο Λυρής Βασίλης. Δεν γνωρίζω αν ήταν η ίδια Επίτροπος.
    Να σημειώσω ότι τόσο ο Βασίλης Λυρής όσο και ο Γιάννης Καργαδούρης αποχώρησαν για σύνταξη την ίδια ημερομηνία 02/12/2013.
    Επίσης για τυχόν απορίες και οι δύο συνάδελφοι μετατάχθηκαν κατόπιν δικής τους αίτησης. Δηλαδή οικειοθελώς. Το αναφέρω μόνο ενημερωτικά.
    Προς τον διαχειριστή του Blog
    Έχω την απόφαση αλλά δεν ξέρω πώς να την στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να κάνω μία επισήμανση ότι η απορριπτική απόφαση της αναπληρώτριας Επιτρόπου ΛΕΚΚΑΚΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ αναφέρεται σε δύο συναδέλφους στο Βασίλη Λυρή και ενός ακόμη που δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω την έγκρισή του για να αναφέρω το όνομά του. Αν λοιπόν με βοηθήσει ο διαχειριστής με ποιο τρόπο θα στείλω την απόφαση θα φροντίσω να μη φαίνεται το όνομα του άλλου συναδέλφου. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε, το θέμα της δημοσιοποίησης είναι λίγο λεπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνάδελφε στείλε μου την απόφαση στο email μου vargian@gmail.com και θα σβησω το αλλο ονομα.
      Η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία βγαίνουν απορριπτικές αποφάσεις και πρέπει να δούμε πώς θα μπορέσουμε να το διαχειριστούμε.

      Διαγραφή