Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Από τους μεταταγμένους συναδέρφους Αθηνών, λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι επιστολή....







Συνάδελφοι οφείλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με κάποιες ενέργειες, οι οποίες έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες και αφορούν τις Αιτήσεις - Υπεύθυνες Δηλώσεις «επιστροφής» που ζητούνται να συμπληρώσουν οι μεταταγμένοι συνάδελφοι της έλξης.
Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΠΑ, ο οποίος απάντησε ότι οι ενέργειες αυτές είναι αυθαίρετες και δεν βασίζονται σε κάποια απόφαση ή συγκεκριμένη εγκύκλιο. Όμως, όπως είπε μπορούμε να συμπληρώσουμε και εμείς οι μεταταγμένοι από το πρώην Προσωπικό Κίνησης τέτοιες Αιτήσεις - Υπεύθυνες Δηλώσεις ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ σε κάποιο ανάλογο κάλεσμα. Οι αιτήσεις αυτές όπως είπε πρέπει να σταλούν ’’ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ’’ με συστημένη επιστολή προς τον Κο Λύτρα Ιωάννη, Διεύθυνση ΔΙΥΠΕΚΑΜ, Γραφείο 310, Καρόλου 1-3, Αθήνα, ΤΚ 10437. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί λίστα ονομάτων ώστε να προωθηθεί στη διοίκηση και όπου αλλού χρειαστεί για να πάρει σχετικές απαντήσεις.
Να επισημάνουμε ότι η διαδικασία της συμπλήρωσης των Αιτήσεων – Υπεύθυνων Δηλώσεων ξεκίνησε με πολλή προχειρότητα, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να βασίζεται σε κάποιο δημόσιο έγγραφο. Επομένως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια κατοχύρωση σε κάτι, αλλά ούτε και κάποια δέσμευση σε όσους τις συμπληρώσουν.
Πρέπει να πούμε επίσης ότι το ζήτημα αυτό έγινε γνωστό και στην ΠΟΣ, μέσω του εκλεγμένου στο ΔΣ/ΠΟΣ συναδέλφου Παναγιώτη Τερζόγλου. Έτσι ώστε να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια και η λίστα που θα καταρτιστεί να αποτελέσει εργαλείο πίεσης.
Παρακαλούμε όσοι από τους συναδέλφους ταχυδρομήσουν τις αιτήσεις να επικοινωνούν και μαζί μας στα τηλέφωνα 6973174176 (Μιχάλης Περρής) και 6973328590 (Αχιλλέας Κοντός), ώστε να γίνει καταγραφή των ονομάτων σε λίστα την οποία θα παραδώσουμε στον πρόεδρο της ΠΕΠΑ και στην ΠΟΣ.
Για να κατεβάσετε την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση πιέστε στην υπογραμμισμένη επισήμανση. Ενημερώστε όσους μεταταγμένους συναδέλφους του κλάδου κίνησης γνωρίζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου