Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΙΔ/ΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μεταταγμένοι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί: "Δώστε επιτελούς λύση"

  Να δοθεί επιτελούς λύση στα προβλήματα που τους ταλανίζουν, ζήτησαν οι μεταταγμένοι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί, οι όποιοι πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση στα γραφεία του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών βορείου Ελλάδος "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ" στην Θεσσαλονίκη.

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Συνάδελφοι σήμερα 14/2/15 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μας, όπως είχε ανακοινωθεί. Παρευρέθηκαν περίπου 60 συνάδελφοι μεταταγμένοι διαφόρων κλάδων, ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ. και κάποιοι ομόσπονδοι και συνδικαλιστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να μας πουν τις απόψεις τους.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/2/15  ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ 9ου ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΟΣΕ, ΚΑΡΟΛΟΥ 1
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΣΕ( ΒΑΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ), ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
 
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Απο το blog symesi.gr